Uvjeti korištenja

PDFIspisE-mail

Dobro došli na internet stranice GameShopa Svijet Igara.

Ovim uvjetima se određuju pravila korištenja svih internet stranica koje se nalaze na internet adresi
www.svijet-igara.hr (dalje u tekstu: Stranice).

Korištenje sadržaja stranica

Korisnici Stranica smiju Stranice isključivo koristiti u svrhe pretrage proizvoda, informiranja te čitanja tekstova objavljenih na njima.
Svi tekstovi, opisi proizvoda, grafike, fotografije, logotip, dizajn i izgled stranice (obuhvaćeno pojmom SADRŽAJ) su u vlasništvu poduzeća Svijet Igara d.o.o.
Osim ako to nije posebno naglašeno i odobreno ovim pravilnikom ili na internet stranicama GameShopa Svijet Igara, nije dozvoljeno nikakvo kopiranje, reproduciranje, reizdavanje, dekodiranje, ili objavljivanje sadržaja ovih stranica.

Bilo kakva vrsta uplitanja u sadržaj i izgled ovih stranica, te bilo kakav nelegalan način upotrebe ovih stranica i podataka vezanih uz njih, zabranjeni su i kažnjivi.
Nakana GameShopa Svijet Igara je da ponuda u trgovini bude ažurna sa ponudom na našim stranicama, međutim postoji mogućnost da u katalogu proizvoda na našim stranicama postoji proizvod koji je trenutno nedostupan. U takvim slučajevima GameShop Svijet Igara ne preuzima odgovornost za eventualno nezadovoljstvo prouzročeno kod klijenata takvom situacijom.
GameShop Svijet Igara zadržava pravo promjene, brisanja ili ukidanja bilo kojeg dijela teksta i sadržaja ovih internet stranica u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Ograničenje odgovornosti


Upotrebu internet stranica GameShopa Svijet Igara vršite na vlastitu odgovornost i rizik. Niti GameShop Svijet Igara, niti njegovi suradnici, nisu odgovorni, niti mogu garantirati da će pregledavanje internet stranica GameShopa Svijeta Igara biti bez prekida ili bez pogrešaka (u daljnjem tekstu pojam SURADNICI se odnosi na: dobavljače, sponzore, partnere, oglašivače, web dizajnere, te bilo koju drugu pravnu ili fizičku osobu, koja se sa GameShopom Svijet Igara nalazi u bilo kakvom poslovnom odnosu).
Niti GameShop Svijet Igara, niti bilo tko od njihovih suradnika ne može garantirati za točnost, integritet ili potpunost podataka koji se nalaze na stranici ili proizvoda koji su na stranicama predstavljeni ili ponuđeni za kupnju.
GameShop Svijet Igara i njegovi suradnici posebno za svaki proizvod ili uslugu specificiraju jamstva i uvjete korištenja jamstva, bilo da je to u jamstvu izrazito navedeno ili da se podrazumijeva. Nikakva usmena ili pismena informacija, van jamstvenog roka i jamstvenog lista uz proizvod ili uslugu ne stvara jamstvo i ne odnosi se na jamstvo na neki proizvod ili uslugu.

Poveznice na druge stranice


Na internet stranicama GameShopa Svijet Igara mogu postojati poveznice (tzv. linkovi) na neke druge internet stranice, pod drugim adresama. Takve poveznice služe za pružanje dodatnih informacija korisnicima ovih internet stranica. Sadržaje tih stranica, čije se poveznice nalaze na našim stranicama, nisu na nijedan način kontrolirane ili upravljane od strane GameShopa Svijet Igara, te GameShop Svijet Igara nije odgovoran za nijedan dio tog sadržaja i ne odgovara za bilo kakve vrste eventualnih šteta koje mogu nastati korištenjem tih stranica.

Opće odredbe

Svijet Igara d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje Stranica.
Korištenje ovih Stranica, ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup Internetu i Stranicama. Svijet Igara d.o.o nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći korištenjem infrastrukture za pristup Stranicama.
Iako Svijet Igara d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, isti ne može garantirati da će usluge dostupne na Stranicama odgovarati potrebama korisnika. Svijet Igara d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo kontaktirajte nas kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Izjava o zaštiti podataka

Svijet Igara d.o.o. (vlasnik internet stranice www.svijet-igara.hr i web-shopa na njoj) se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. 
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnost.

Korisnik ovih stranica prilikom posjete Stranicama preuzima isključivu odgovornost i obvezu pročitati Uvjete korištenja.


Podijeli na FB

PLAYSTATION®4

 

 

 

 

 

 

 

NINTENDO®SWITCH

 

 

 

 

 

 

 

Košarica


VirtueMart
Vaša Košarica je trenutno prazna.